Samenwerking met Mailbox – Bart Van Deuren

In dit artikel ga ik het even hebben over mijn samenwerking met bedrijf en de persoon achter het bedrijf, die mijn verzekeringsblog mede heeft mogelijk gemaakt, nl. het bedrijf Mailbox.

Geringe tijd heb  ik de vraag gekregen van verschillende bedrijfsleiders en van klanten van mij over bedrijfsverzekeringen. Gezien deze vraag me herhaaldelijk werd gesteld dacht ik eraan om een soort van communicatieplatform op te richten waarop ik mijn visie laat schijnen over deze materie, nl . een verzekeringsblog.

 

Maar de vraag was:” hoe begin ik hier in godsnaam aan ?”

Dankzij mijn business netwerk ben ik in contact gekomen met Bart Van Deuren van de firma Mailbox. Hij is gespecialiseerd in webdesign voor KMO en blogs en allerhande technische vragen in het kader van grafische ontwerpen voor site, blogs, etc. Ik vroeg hem om eens af te spreken om een korte brainstorming te hebben over mijn idee en hoe hij dit zag.

Ik moet bekennen dat Bart me onmiddellijk concrete vragen stelde om te kijken of ik wel geïnteresseerd was in het feit om met een blog te beginnen en hij maakte me ook meteen duidelijk dat je hierin wel degelijk moet investeren en mee moet bezig zijn, of dat het anders geen zin heeft om hiermee te beginnen. Ik moet bekennen dat ik wel hou van deze “no-nonsense” aanpak en dat we meteen op dezelfde golflengte zaten. Vanaf het moment dat ik hem had overtuigd van het feit van mijn visie en waarnaar ik naartoe wilde zijn we beginnen te werken aan deze materie. Hij heeft me perfect stap voor stap begeleidt in dit proces en in de opzet van dit geheel. Hij heeft de structuur klaargezet, waar veel werk bij komt kijken, zodat ik aan de slag kon om mijn artikels te schrijven. Hij heeft me steeds ook uitgelegd waarom hij een bepaalde keuze maakte om te werken met een bepaald programma of te werken met een bepaald thema. Dit heb ik gewaardeerd, gezien hij me op dat moment kon wijsmaken wat hij maar wilde, gezien ik een leek was in deze materie.

Indien ik een vraag had, stuurde ik Bart een kort mailtje en binnen het uur had ik meestal een antwoord terug. Van service gesproken !!! De opvolging vind ik dan ook een zeer sterk punt van Bart. Hij heeft me ook een opleiding van 3 uur gegeven om te kunnen werken met het programma van mijn blog om zo mijn weg  niet kwijt te geraken in deze jungle tegen een zeer concurrentiële prijs.

Mijn advies luidt dan ook om Bart zeker te contacteren om uw blog, site, webwinkel, etc. eens te mogen bekijken, want u zal versteld staan wat deze man allemaal in zijn mars heeft, waar de meeste stervelingen nog niet aan gedacht hadden. www.mailbox-belgium.com

Van een tevreden verzekeringsgoochelaar, Kris Rottiers.