biografie

 

Wie is Kris Rottiers en waarom doe ik dit ?

 

Welkom op mijn verzekeringsblog voor bedrijfsverzekeringen.

Gezien ik zeer dikwijls de vraag krijg van bedrijfsleiders over bepaalde verzekeringskwesties en mijn ervaringen en oplossingen daarvoor, leek het me een uitsKrisrottiers6tekend idee om via mijn eigen persoonlijke verzekeringsblog, regelmatig bepaalde verzekeringen uit te leggen en “issues” op de markt toe te lichten. Via deze weg wil ik op een verstaanbare manier de bedrijfsleiders informeren en aanbevelingen geven waarop te letten, gezien de verzekeringsmarkt een jungle is van prijzen, voorwaarden, vrijstellingen, dekkingen, enz. Dit komt jullie mijn inziens alleen maar ten goede om mij te volgen via mijn blog en twitter en dit zowel op kostenniveau voor het bedrijf als voor het eventuele verdere bestaan van het bedrijf.

Dit betreft dus een PERSOONLIJKE visie en mening over bepaalde zaken in deze sector. Dus u, als lezer, hoeft niet altijd akkoord te zijn met mijn bevindingen.

 

 

Mijn quote is dan ook: “investeer voortdurend in jezelf om vooruit te blijven gaan.”

 

Maar wie ben ik nu en heb ik wel voldoende ervaring in deze materie ?

Even een korte toelichting van mezelf. Ik ben Kris Rottiers, verzekeringsfluisteraar van dienst en ben op dit ogenblik werkzaam als zelfstandig adviseur bedrijfsverzekeringen voor een bepaalde verzekeringsmakelaar *.

Ik heb ook nog een bedrijf, genaamd All-Ro Act BVBA, waarmee ik nog andere activiteiten uitoefen, waaronder het distribueren van Zuid-Afrikaanse wijnen en het organiseren van netwerkevents, vooral gericht op het B2B segment.

De naam verzekeringsfluisteraar heb ik van bepaalde klanten opgespeld gekregen omdat ik hun ofwel een zeer grote besparing heb gerealiseerd voor hun verzekeringspakket met betere voorwaarden en dekkingen of hun een schadegeval heb helpen oplossen, waar de kans op slagen zeer miniem was of hun gehele dossier op punt heb gezet door bepaalde zaken correct in te “fluisteren” dat ze moesten veranderen.

Ik ben dan ook fier op deze naam en gebruik hem dan ook met de volle overtuiging naar al mijn zakenrelaties toe.

Mijn taakomschrijving kan je simpelweg omschrijven, dat ik bedrijven (startend vanaf 5 werknemers tot en met 50-150-500-1000- …) help van alle sectoren hun verzekeringskosten te verlagen met tegelijkertijd betere voorwaarden en dekkingen. Ik begeleid ook de bedrijven, tijdens de schadeafhandeling tussen enerzijds het bedrijf zelf en anderzijds de verzekeringsmaatschappij.

Voorheen heb ik mijn studies bedrijfsmanagement optie financiën-verzekeringen afgerond op de Katholieke Hogeschool Mechelen in 2007. Na mijn studies ben ik gaan werken bij de vroegere verzekeringsmaatschappij Avero Belgium Insurance, nu Baloise Insurance, als interne relatieverantwoordelijke en daarna als externe relatieverantwoordelijke.

Ik heb deze keuze gemaakt om eerst op een verzekeringsmaatschappij te gaan werken, zodat ik toen wist hoe de werkwijze intern verliep bij een verzekeringsmaatschappij. Mijn keuze was altijd om in de makelaardij te gaan werken , maar ik heb bewust deze keuze gemaakt omdat ik nu weet hoe het intern bij de verzekeringsmaatschappijen loopt en waarop ik moet letten als ik in onderhandeling ben met bepaalde verzekeringsmaatschappijen. Dit is toch al een enorm voordeel voor mij geweest.

Het is dus mijn bedoeling om jullie op de hoogte te houden van deze boeiende materie en dat jullie vragen kunnen stellen via mijn blog aan mij, via de contactgegevens die hierop terug te vinden zijn.

Ik wens u alvast veel leesplezier en een beter inzicht toe in deze materie.

Alvast een prettige dag en business toegewenst.

Vanwege verzekeringsfluisteraar Kris Rottiers

Schrijf je ook in via mijn nieuwsbrief !!! Registreer hieronder !

* Disclaimer

De inhoud van mijn blog is mijn strikt persoonlijke visie en heeft geen enkele relatie met mijn professionele activiteit.